MS Janina suorittaa tilausajoja koko avovesikauden vapusta lokakuun loppuun. Lähtöpaikkana on, ilman eri kustannusta, Aurajoki tai sopimuksen mukaan mikä tahansa muu soveltuva laituri. Janina pystyy käyttämään hyvinkin pieniä ja ahtaita laituripaikkoja, pienen syväyksen ja erinomaisen ohjailtavuutensa ansiosta. Tiikkisisustuksen, avarien ja mukavien kansitilojen ja lisäpalveluna saatavan ruokailun ja tarjoilun vuoksi Janina täyttää vaativimpienkin ryhmien toiveet.

Monipuoliset risteilyt jokaiseen makuun

 

Erikoisempia kohteita kaipaaville ryhmille on tarjolla Tammiluodon viinitila Paraisilla, jossa aitoon saaristolaistapaan vieraanvarainen isäntäväki järjestää tilauksesta viininmaistajaiset, viinitilan ja viininvalmistuksen esittelyn ja halutunlaisen ruokailun, vaikkapa saaristolaispitopöydän. Viinitilaretken kruunaa viinitilan oma aito Paraisten calvados! Viinitilalla on myös mahdollisuus tuotteiden ostamiseen. Viinitilaretkeen voidaan yhdistää tutustuminen Brinkhallin Kartanoon.

Tammiluodon viinitila soveltuu erinomaisesti erilaisten juhlien ja kokousten viettopaikaksi. Tilalla on myös edustava tilaussauna. Mikä olisikaan yrityksellesi parempaa mainosta, kuin viedä ryhmä edustavalla salonkiristeilijällä maailman kauneimman saariston läpi suoraan viinitilan laituriin maistelemaan aitoja suomalaisia tilaviinejä.

Esimerkkipaketti Seiliin ja Saunaranttiin

1000 Lähtö Aurajoeasta , risteilyn ajan aluksen kahvila palvelee asiakkaita.
1145 Tulo Seiliin, jossa tunnin mittainen opastettu kierros ja tutustuminen Seilin vanhaan puukirkkoon.
1300 Lähtö Seilistä
1330 Tulo Saunaranttiin, jossa lohikeittolounas.
1500 Lähtö paluuristeilylle Aurajokeen
1700 Saapuminen Aurajokeen

Kysy tarjousta risteilyn hinnasta!
Seilin opastushinnat: Tarkista ajankohtaiset hinnat kotisivulta
Lohikeittolounas, saaristolaisleipä, kahvi ja pikkumakea Saunarantissa 14 euroa hengeltä.
Menomatkalla Seiliin tilauksesta reilu aamiaissämpylä ja kahvi/tee 6 euroa hengeltä

Hinnat sisältävät ALV 10/14/24 %.

MS Janinassa on anniskeluoikeudet, joten virkistäviä juomia voi nauttia matkan aikana.